Skriveværksted Spor i Odense og CSM Syd Frivillig

Dato/klokkeslæt
Dato - 26.09.2024 - 12.12.2024
18:30 - 20:30

Kategori


KORT OM SKRIVEVÆRKSTEDET
Skriveværkstedet er et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du møder ligesindede og frivillige i hyggelige rammer. At møde og skrive sammen med ligesindede kan være berigende, indsigtsfuldt og være med til at bryde den følelsesmæssige ensomhed.
————————-
Det er de samme deltagere hver gang – og alle i gruppen har tavshedspligt. I gruppen vil der være regler og rammer, som aftales første gang vi mødes i gruppen. Grupperegler og rammen er til for, at vi alle tager hensyn til hinanden. På skriveværkstedet præsenterer de frivillige aftenens tema. Du må skrive lige, hvad du har lyst til, om det skal være et essay, brev, digt, novelle, dagbog, artikel eller blot ét ord eller nogle sætninger er det helt op til dig.
————————–
Vi er her for at hjælpe og støtte dig med din skriveproces. Du kan skrive en ny tekst eller skrive videre på noget, som du allerede er i gang med. Du kan også bare være til stede og rumme dine tanker med et blankt stykke papir. Værkstedet er et rum for fordybelse, kreativitet og bearbejdning igennem en skriveproces.
————————
LIDT OM OS
Anette og Stinne som faciliterer og støtter på skriveværkstedet, har en solid erfaring og indsigt i at arbejde med mennesker med senfølger på en respektfuld måde. Vi er optaget af menneskers historier og hvordan vores liv og fortælling påvirker os. Det er et væsentligt aspekt for os, at ingen forlader skriveværkstedet med mistet fodfæste.
———————–
TID & STED
HVER ANDEN TORSDAG KL. 18.30 – 20.30. FØRSTE GANG ER TORSDAG D. 26. SEPTEMBER 2024
Herefter på følgende datoer i efteråret:
Den 3. oktober, 17. oktober og 31. oktober og den 14. november, 28. november og 12. december 2024. (Datoer for foråret 2025 meldes ud senere).
——————–
Sted: Lokale i Landsforeningen Spor, Kongensgade 72, 1., 5000 Odense C.
———————–
Det praktiske: Vi sørger for papir og blyant, samt kaffe/te og snacks. Du er velkommen til at medbringe en bærbar – husk evt. forlængerledning.
————————–